O NAMA

 

Dragi poslovni partneri, dragi kupci, dragi prijatelji,

sada već davnog 15. 12. 2010. godine Trgovački sud u Varaždinu je nakon dosta uvjeravanja izdao rješenje o osnivanju tvrtke pod nazivom TESLA d.o.o, prvim takvim u RH.

Našu misiju i viziju pročitajte klikom na link „MISIJA I VIZIJA“.

2020. godine obilježili smo punih 10 godina uspješnog poslovanja tvrtke TESLA d.o.o.

Za nas je to bio trnovit put u kojem je na trenutke sve izgledao bezizlazno, ali snaga volje te požrtvovnost i stručnost naših zaposlenika nije mogla ostati nenagrađena. U konačnici naš napor je rezultiralo probijanjem svih barijera i danas tvrtka TESLA d.o.o. posjeduje dobru reputaciju i stabilno poslovanje. TESLA d.o.o. to su njezini zaposlenici!

U tom uspjehu jednako pravo na čestitku i pohvalu imate i Vi. Vi, dragi naši poslovni partneri, kupci i prijatelji bez čije podrške, poslovne korektnosti te volje da nam ukažete svoje povjerenje mi ne bi mogli pokazati i dokazati našu stručnost i profesionalnost. Hvala Vam na tome!

Živimo u kaotičnom vremenu, vremenu punom nesigurnosti pa je svaki pogled u budućnost pun rizika i nedoumica, međutim TESLA d.o.o. ima nove poslovne poduhvate u tijeku. Pokretanjem partnerskih tvrtki BUILDING d.o.o. (www.building.com.hr) i TELUX d.o.o. (www.telux.hr) te skorim formiranjem brenda za promociju lika i dijela Nikole Tesle pod nazivom NIKOLA TESLA LEGEND (www.nikolateslalegend.com) stvaramo perspektivu i svjetliju budućnost za sve nas, naše zaposlenike, ali i Vas, naše poslovne partnere.

Još jednom, zahvaljujemo na ukazanom povjerenju i veselimo se budućoj suradnji!

direktor Ribić Goran, mag.ing.el.

ZAPOSLENICI

Pokretačka snaga koja stoji iza uspjeha tvrtke su njezini zaposlenici. Tvrtka TESLA d.o.o. je „relativno“ mlada tvrtka koja je od osnutka 2010. godine okupila mlade, ali i iskusne, pouzdane stručnjake iz područja elektrotehnike, građevinarstva, strojarstva i arhitekture.

Goran Ribić, mag.ing.el.
Goran Ribić, mag.ing.el.
direktor
Goran Ribić je direktor tvrtke TESLA d.o.o. Zvanje magistra inženjera elektrotehnike stekao je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. Ujedno je i: -ovlašteni inženjer elektrotehnike -ovlašteni energetski certifikator -ovlašteni termografista
Jerko Bošković, mag.ing.aedif.
Jerko Bošković, mag.ing.aedif.
voditelj sektora zgradarstvo i direktor tvrtke BUILDING d.o.o.
Jerko Bošković voditelj je sektora "ZGRADARSTVO". Završio je studij građevine na Građevinskom fakultetu u Zagrebu. Ujedno je i: ​Ovlašteni energetski certifikator - ​Modul 2 O​vlašteni inženjer građevinarstva​ Ovlašteni voditelj građenja Certificiran​i stručnjak za zelenu gradnju ​
Alen Begovac, bacc.ing.el.
Alen Begovac, bacc.ing.el.
voditelj sektora elektrotehnika i direktor tvrtke TELUX d.o.o.
Alen Begovac zaposlenik je sektora "ELEKTROTEHNIKA" na radnom mjestu samostalnog projektanta - konzultanta. Završio je studij elektrotehnike na Sveučilištu Sjever Varaždin.
Žarko Uršulin, bacc.ing.el.
Žarko Uršulin, bacc.ing.el.
projektant – konzultant suradnik
Žarko Uršulin zaposlenik je sektora “ELEKTROTEHNIKA” na radnom mjestu “projektant – konzultant suradnik”. Završio je studij elektrotehnike na Sveučilištu Sjever Varaždin.  
Lucija Kolarek, arh.teh.
Lucija Kolarek, arh.teh.
voditeljica administracije
Lucija Kolarek zaposlena je  na radnom mjestu “voditeljica administracije”.  Prema struci je arhitektonska tehničarka (Graditeljska, prirodoslovna i rudarska škola, Varaždin).
Ivana Knežević, mag.oec.
Ivana Knežević, mag.oec.
voditeljica robne marke
Ivana Knežević zaposlena je na radnom mjestu "voditeljica robne marke".  Završila je studij Ekonomike poduzetništva na Fakultetu organizacije i informatike.
Leonardo Lukavski, bacc.ing.mech.
Leonardo Lukavski, bacc.ing.mech.
projektant - konzultant suradnik
Leonardo Lukavski radi kao "projektant - konzultant suradnik".  Završio je studij mehatronike na Sveučilištu Sjever Varaždin.
Dario Kornet, bacc.ing.el.
Dario Kornet, bacc.ing.el.
projektant - konzultant suradnik
Dario Kornet zaposlenik je sektora "ELEKTROTEHNIKA" na radnom mjestu "projektant - konzultant suradnik".  Završio je studij elektrotehnike na Sveučilištu Sjever Varaždin.
Bojan Bregović, ing.el.
Bojan Bregović, ing.el.
samostalni projektant - konzultant
Bojan Bregović zaposlenik je sektora "ELEKTROTEHNIKA" na radnom mjestu samostalnog projektanta-konzultanta. Završio je studij elektrotehnike na Sveučilištu sjever Varaždin.
Filip Šagij, bacc.inf.
Filip Šagij, bacc.inf.
stručni suradnik
Filip Šagij zaposlenik je sektora "ZGRADARSTVO" na radnom mjestu stručnog suradnika. Završio je stručni studij Primjene informacijske tehnologije u poslovanju na Fakultetu organizacije i informatike Varaždin.