POSKUPJELO PET (5) PUTA - Z A P O Š LJ A V AM O

POSKUPJELO PET (5) PUTA - Z A P O Š LJ A V AM O

Električna energija imala je cijenu na burzi električne energije (https://www.cropex.hr/hr/) prije godinu dana od cca. 50 EUR/MWh (0,375 kn/kWh) dok danas, u prvom mjesecu 2022. godine, cijena električne energije iznosu 246 EUR/MWh (1,845 kn/kWh) odnosno govorimo o porastu cijene od čak 492% !!! Znači cijena je na burzi električne energije narasla 5 puta!

Kao HITNU mjeru smanjenja režijskih troškova kućanstva ili ulaznih troškova poduzetničkih postrojenja predlažemo ugradnju SUNČANIH ELEKTRANA na krovove legalnih građevina.

Tokom 2022., usprkos raznim mjerama koje Vlada RH priprema kako bi ublažila rast cijena energenata, očekuje se rast troškova za električnu energiju u kućanstvima za cca. 25%, a kod poduzetništva za cca. 50% pa na više.

Sa ovakvim cijenama električne energije većina investicija u sunčanu elektranu će se vratiti unutar 4 do 8 godina dok je životni vijek samog postrojenja cca. 25 godina te je teško naći razlog zbog kojega ne bi već danas ugradili sunčanu elektranu na svoj krov!

Dodatno, tokom ove 2022. godine, najavljen je velik broj raznih natječaja sa HR i EU bespovratnim sredstvima te će korištenjem bespovratnog novca sami povrat investicije se dodatno smanjiti. Međutim kao nužan uvjet za prijavu na takav natječaj potrebno je na vrijeme pripremiti tehničku dokumentaciju i potrebne suglasnosti HEP-a. Preporuča se svima koji ciljaju na bespovratna sredstva da već danas krenu u tehničku pripremu takvog projekta.

Pridruži se u TESLA TIM (Tesla d.o.o.) – tražimo projektante elektrotehnike i brand managera

Tvrtka Tesla d.o.o. nudi usluge vezane uz projektiranje, nadzor, konzalting, inženjering i ispitivanje sunčanih elektrana te javne, vanjske i unutarnje rasvjete.

Zadovoljni korisnici naših sunčanih elektrana, javne rasvjete, energetske obnove zgrada/kuća te izrađenih energetskih certifikata jasan su pokazatelj uspješnosti našeg poslovanja.

TESLA TIM čine inženjeri koji doslovno svakodnevno odrađuju zapaženije poslove na ponos njih samih kao i tvrtke TESLA d.o.o. u cjelini. U svom radu uvijek težimo da su naša rješenja primjenjiva na način koji je prilagođen specifičnim potrebama krajnjeg korisnika.

 

Zbog proširenja poslovanja i kako bi dodatno ojačali naš tim, otvorena su nova radna mjesta

1. OVLAŠTENI INŽENJER ELEKTROTEHNIKE, PROJEKTANT (M/Ž)

Opis posla:

 • Projektiranje fotonaponskih (sunčanih) elektrana: izrada tehničke dokumentacije, tehničkih proračuna, nacrta, troškovnika i sl.
 • Projektiranje sustava rasvjete (unutarnja, vanjska i javna): izrada tehničke dokumentacije, tehničkih proračuna, nacrta, troškovnika i sl.

Uvjeti i ostale informacije na linku: http://tesla.com.hr/2022/01/26/oglas-za-radno-mjesto-ovlasteni-inzenjer-elektrotehnike-projektant-mz/

2. PROJEKTANT SURADNIK ELEKTROTEHNIČKE STRUKE, PRIPRAVNIK (M/Ž)

Opis posla:

 • Sudjelovanje u projektiranju fotonaponskih elektrana: izrada tehničke dokumentacije, tehničkih proračuna, nacrta, troškovnika i sl.
 • Sudjelovanje u projektiranju rasvjete (unutarnja, vanjska i javna): izrada tehničke dokumentacije, tehničkih proračuna, nacrta, troškovnika i sl.

Uvjeti i ostale informacije na linku: http://tesla.com.hr/2022/01/26/oglas-za-radno-mjesto-projektant-suradnik-elektrotehnicke-struke-pripravnik-mz/

3. VODITELJ OPERATIVNOG UPRAVLJANJA BRANDA / BRAND MANAGER (M/Ž)

Opis posla:

 • Sudjelovanje u izgradnji i lansiranju branda te postavljanje strategija za njegovu prepoznatljivost
 • Upravljanje brendom i prodajom, provođenje i razvijanje marketinških, promotivnih i prodajnih aktivnosti s ciljem povećanja potražnje za određenim proizvodom / grupom proizvoda
 • Provođenje svih aktivnosti za uvođenje novog proizvoda na tržište ili postojećih proizvoda na nova tržišta/prodajne kanale
 • Kreiranje sadržaja i upravljanje web stranicama i društvenim mrežama brenda

Uvjeti i ostale informacije na linku: http://tesla.com.hr/2022/01/26/oglas-za-radno-mjesto-voditelj-operativnog-upravljanja-branda-brand-manager-mz/

 4. SURADNIK NA ADMINISTRATIVNO-TEHNIČKIM POSLOVIMA (M/Ž)

Opis posla:

 • administrativna podrška u poslovanju – priprema, slanje i arhiviranje dokumentacije
 • vođenje različitih evidencija
 • sudjelovanje u manje složenim zadacima kod pripreme tehničke dokumntacije i admnistrativna podrška kod obavljanja nadzora

Uvjeti i ostale informacije na linku: http://tesla.com.hr/2022/01/26/oglas-za-radno-mjesto-suradnik-na-administrativno-tehnickim-poslovima-mz/

 

Tvrtka TESLA d.o.o. je u Republici Hrvatskoj jedna od vodećih tvrtka po broju projektiranih MW sunčanih elektrana izrađenih od strane jedne projektantske tvrtke. Pružamo usluge izrade elektrotehničkih projekata potrebnih za gradnju sunčanih elektrane. Također, vodimo Vas kroz cijeli proces: ishođenje dozvola i kvota, izgradnja, puštanje u rad, vođenja i održavanja fotonaponske (sunčane) elektrane po segmentima ili po principu „ključ u ruke“. Popis naših referenci je dostupan preko slijedećeg linka: http://tesla.com.hr/reference/ .

 

„Samo iz promjene nastaje napredak!“ Ribić Goran, mag.ing.el. direktor tvrtke Tesla d.o.o.

Prepoznaj ovu priliku, napravi promjenu u svojem životu i pridruži se u TESLA TIM!

Jedva čekamo da te upoznamo, pošalji svoju prijavu…

Tvoj TESLA TIM