PROŠIRENJE POSLOVNIH KAPACITETA I PONUDA NOVIH USLUGA PODUZEĆA TESLA D.O.O.

PROŠIRENJE POSLOVNIH KAPACITETA I PONUDA NOVIH USLUGA PODUZEĆA TESLA D.O.O.

Projekt „Proširenje poslovnih kapaciteta i ponuda novih usluga poduzeća Tesla d.o.o.“ ima za cilj ulaganja u nabavu alata i usavršavanje djelatnika kojima će se omogućiti kvalitetnija i naprednija usluga energetskih rješenja klijentima. Projekt je započeo 30.10.2017., a provedba projektnih elemenata završava 30.05.2018. Ukupna vrijednost prihvatljivih troškova projekta je 139.965,00 kn, a iznos bespovratnih sredstava je 96.575,85 kn. Projekt je sufinanciran sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj.

Ulaganje u okviru ovog projekta predstavlja nastavak ulaganja u razvoj poslovanja i unaprjeđenja znanja i kompetencija zaposlenika u poduzeću Tesla d.o.o. Unutar prvog kvartala provedene su sljedeće projektne aktivnosti: nabavljen je mjerni alat „blower door test“ i specijalizirani programski alat za elektroprojektiranje, provedene su edukacije za dvoje zaposlenika za rad u programu za elektroprojektiranje te KNX edukacija za dvoje zaposlenika kojom su stečena znanja i kompetencije za upravljanje stambenim i poslovnim objektima poznato kao „inteligentno stanovanje“. U drugom kvartalu provedene dodatne edukacije; usavršavanja za projektiranje i puštanje u rad frekvencijskih pretvarača te programiranja za PLC uređaje. Ujedno su se kontinuirano provodile mjere promidžbe i vidljivosti te aktivnosti upravljanja projektom.

Navedene projektne aktivnosti rezultirale su jačanjem kapaciteta tvrtke Tesla d.o.o. i ponudom novih tržišnih usluga (mjerenje zrakonepropusnosti zgrada i izrada elektrotehničkih projekata automatizacije u industriji i zgradarstvu) te će u narednom razdoblju omogućiti dodatno jačanje kapaciteta kroz širenje palete usluga te smanjenjem troškova poslovanja kroz smanjenje vremena za odgovor na zahtjev klijenata te jačanjem konkurentnosti poduzeća Tesla d.o.o.