TESLA d.o.o. na Danu otvorenih vrata Geotehničkog fakulteta

TESLA d.o.o. na Danu otvorenih vrata Geotehničkog fakulteta

Dana 20.04.2018. sudjelovali smo na danima otvorenih vrata Geotehničkog fakulteta u Varaždinu na kojima smo ukratko predstavili našu tvrtku studentima i ostalim posjetiteljima.

TESLA na Danu otvorenih vrata Geotehničkog fakulteta

 

Zainteresiranim smo posjetiteljima ukratko prezentirali djelatnosti kojima se naša tvrtka bavi, te istaknuli reference i pojedine projekte izrađene od strane tvrtke TESLA. Kratko smo se osvrnuli na ispitivanje zrakopropusnosti toplinske ovojnice zgrada (blower door test), na najveći kompleks sunčanih elektrana u RH (instalirana snaga 6.000,00 kW na lokaciji:poduzetnička zona Konjščina), ESCO projekt energetske obnove sveučilišnih zgrada u Varaždinu, proizvodnju biodizela iz mikroalgi i sl.

Također, istaknuli smo da je do sada uspješno prijavljena i izvedena energetska obnova više od 50 kuća na području Varaždinske županije.

S obzirom da smo u stalnoj potrazi za stručnim kadrom, predstavili smo i misiju i viziju naše tvrtke, a to je da na temelju formalne platforme tvrtke stvorimo inkubator vrsnih inženjera i stručnjaka iz različitih profila da svoj potencijal pretvore u nove konkretne projekte i aplikativna rješenja fokusirana na održivi razvoj, te da podupiramo sudionike održivog razvoja u izradi i provedbi projekata s pozitivnim ekonomskim i socijalnim utjecajem na okolinu.

Tom smo prilikom pozvali studente na praksu i studentski rad u tvrtci TESLA, te ih i ovim putem pozivamo da molbe šalju na email: prijave@tesla.com.hr

Geotehnički fakultet djeluje u sklopu Sveučilišta u Zagrebu. Prezentaciju koju smo izložili možete pregledati u videu u nastavku teksta,  a u PDF formatu može se preuzeti na sljedećem linku.