Proširenje poslovnih kapaciteta i ponuda novih usluga poduzeća Tesla d.o.o.

Proširenje poslovnih kapaciteta i ponuda novih usluga poduzeća Tesla d.o.o.

Projekt „Proširenje poslovnih kapaciteta i ponuda novih usluga poduzeća Tesla d.o.o.“ ima za cilj ulaganja u nabavu alata i usavršavanje djelatnika kojima će se omogućiti kvalitetnija i naprednija usluga energetskih rješenja klijentima. Projekt je započeo 30.10.2017., a provedba projektnih elemenata završava 30.05.2018. Ukupna vrijednost prihvatljivih troškova projekta je 139.965,00 kn, a iznos bespovratnih sredstava je 96.575,85 kn. Projekt je sufinanciran sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj.

Ulaganje u okviru ovog projekta predstavlja nastavak ulaganja u razvoj poslovanja i unaprjeđenja znanja i kompetencija zaposlenika u poduzeću Tesla d.o.o. Unutar prvog kvartala provedene su sljedeće projektne aktivnosti: nabavljen je mjerni alat „blower door test“ i specijalizirani programski alat za elektroprojektiranje, provedene su edukacije za dvoje zaposlenika za rad u programu za elektrojektiranje te KNX edukacija za dvoje zaposlenika kojom su stečena znanja i kompetencije za upravljanje stambenim i poslovnim objektima poznato kao „inteligentno stanovanje“. U narednom projektnom razdoblju slijede dodatna usavršavanja; edukacija za projektiranje i puštanje u rad frekvencijskih pretvarača te edukacija programiranja za PLC uređaje. Ujedno se kontinuirano kroz provedbu projekta provode mjere promidžbe i vidljivosti te aktivnosti upravljanja projektom.

Navedene projektne aktivnosti rezultirat će jačanjem kapaciteta, ponudom novih tržišnih usluga, smanjenjem troškova poslovanja kroz smanjenje vremena za odgovor na zahtjev klijenata te jačanjem konkurentnosti poduzeća Tesla d.o.o.

                              

Leave a reply