O NAMA – Misija

 

           Sa korijenima još od 1976.  iz obiteljskog obrta za izvođenje i održavanje elektroinstalacija osnovana je 2010. godine tvrtka TESLA d.o.o. Razlog osnivanja tvrtke TESLA d.o.o. je bio stvoriti formalnu platformu koja će omogućiti grupi vrsnih inženjera i stručnjaka različitih profila da svoj potencijal pretvore u nove konkretne projekte i aplikativna tehnička rješenja.

00001_F_stari_štambilj

 

           U samom početku rada, tvrtka se orijentirala na pružanje intelektualnih i komercijalnih usluga iz područja raznih tehničkih struka, a posebno elektrotehnike, strojarstva i graditeljstva. Usluge koje pružamo su vezane uz projektiranje, nadzor, konzalting, inženjering, proizvodnju, izvođenje, održavanje, ispitivanje i prodaju opreme, postrojenja i građevina. Poseban naglasak kod realizacije svakog projekta dan je na energetsku efikasnost, obnovljive izvore energije i zaštitu okoliša.

          U temelje tvrtke su ugrađene stručnost i kreativnosti koje u sinergiji daju originalna rješenja i stvarnu dodanu vrijednost. U svom radu uvijek težimo da su naša rješenja primjenjiva odnosno aplikativna na način koji je prilagođen specifičnim potrebama krajnjeg korisnika. Kao imperativ u poslovnoj komunikaciji sa našim partnerima i investitorima stavljamo na prvo mjesto profesionalnost, točnost i jezgrovitost.